user_mobilelogo

Ilta-Sanomat uutisoi 29.11.2018 Tapparan otteluissa jaettavien läpsyttimien aiheuttamasta jätetulvasta.

 

Toimittaja Jari Perkiö oli Ilta-Sanomien juttuun haastatellut myös Tapparan myynti- ja markkinointijohtajaa, Aki Holmaa. Uutisessa avataan syitä, miksi Tapparan ottelutapahtumissa jaetaan 4000 – 5000 kpl sekajätteeseen ajautuvaa pahvia. Holma kertoo niiden nostavan tunnelmaa, ja siksi jopa tätä jätemäärää on pyritty lisäämään.

Uutisessa huomautetaan, että useilla paikkakunnilla paikalliset kannattajayhdistykset ovat reagoineet läpsytinyrityksiin niin voimakkaasti, että ne on päätetty jättää sikseen. Perkiö tiedusteli Holmalta myös Tampereen tilannetta: ”Meillä on ollut koko ajan hyvä yhteisymmärrys sekä Fan Clubin, että kannattajaryhmä SiniOranssien kanssa.” Toki jos Holma viittaa siihen, että SiniOranssien katsomon lohkoon ei ole jaettu eikä tulla jatkossakaan jakamaan läpsyttimiä, voi SiniOranssit ry yhtyä tähän. Jos puolestaan tarkoituksena oli viitata siihen, että SiniOranssit yhteisymmärryksessä nyökyttelevät läpsyttimille, on tämä täysin harhaanjohtavaa.

SiniOranssit eivät ole välttämättä tulleet tutuksi äänekkäinä läpsyttimien vastustajina, sillä katsomossa ei ole muutenkaan ollut tapana keskittyä epäolennaisuuksiin. Tarkoituksenamme on kuitenkin kannustaa joukkuetta ja saada halliin eloa. Rohkaisemme kuitenkin erittäin vahvasti kaikkia katsojia ottamaan osaa kannatushuutoihin omalla äänellä ja taputtamaan rytmiä käsillään. Läpsyttimet eivät koskaan korvaa taputusta, ja niillä on lisäksi täysin mahdotonta pysyä minkäänlaisessa rytmissä.

Joten käsiä, kiitos! Ja kannustamaan!

Sosiaalinen media

Tukijat

  • Hene_Oy_450x175.jpg
  • jaahovi.fi_450x175.jpg
  • Kiekkopussi_450x175.jpg
  • Powerhouse_Gym_450x175.jpg
  • wwwDesign_450x175.jpg

Sivuston toteutus:

wwwDesign 600