user_mobilelogo

Sinioranssit ry:n mielenilmaus 6.3. pelattavassa Tappara -Kärpät ottelussa

 

Tunnelma katossa?

Veikkaus vuotuisen perinteen mukaan jakoi jokaisen Liiga-joukkueen kannattajaryhmille vapaalippuja jaettavaksi oman joukkueen kotiotteluun. Tapparan kohdalla tämä Veikkauksen tukema kannattajakierrosottelu pelataan tiistaina 6.3. Kärppiä vastaan.

Aikaisempien vuosien tapaan Veikkaus osoitti liput Tappara FanClubille. Sinioranssit ry on kuitenkin saanut pienen osan näistä lipuista aiempina vuosina. Tänä vuonna jostain syystä tätä yhteistyötä ei haluttu tehdä. Veikkauksen alkuperäinen tarkoitus kannattajakierroksella on ollut tukea ryhmien toimintaa ja saada näin uusia kannattajia mukaan toimintaan. Nyt kuitenkin ainoa mahdollisuus saada kyseinen lippu Tapparan otteluun, oli lunastaa se Tapparan toimistolta omaa FanClubin jäsenkorttia vastaan. Näin ollen uusilla kannattajilla ei ollut mahdollisuutta lippua saada vaan liput menivät vanhoille jäsenille. 

Edellä mainittujen kannattajaryhmien eriarvoisuutta korostaa myös se, että jälleen ajankohtaiseksi nousevien playoffien vieraspelilippukiintiöt menevät suoraan Tappara FanClubille. Vuosien varrella Sinioranssit ry on useaan otteeseen yrittänyt saada yhteistyötä FanClubin kanssa asian tiimoilta rakennettua, jotta molemmat kannattajaryhmät pääsisivät vieraspeleistä nauttimaan. Yrityksistä huolimatta edes pientä vieraskiintiötä ei ole Sinioransseille haluttu luovuttaa. 

Näiden asioiden vuoksi Sinioranssit ry on päättänyt tehdä mielenilmauksen 6.3. pelattavassa Tappara - Kärpät ottelussa, olemalla ensimmäisen erän pois katsomosta. Mielenilmauksen tarkoituksena on herättää hallissakävijöitä pohtimaan Sinioranssien merkitystä katsomotoiminnan ylläpidossa ja eteenpäin viemisessä.

14

Sosiaalinen media

Tukijat

  • Hene_Oy_450x175.jpg
  • jaahovi.fi_450x175.jpg
  • Kiekkopussi_450x175.jpg
  • Powerhouse_Gym_450x175.jpg
  • wwwDesign_450x175.jpg

Sivuston toteutus:

wwwDesign 600