Etusivu logo varjo3

Sinioranssit - uutiset

Tervetuloa Sinioranssit Ry:n uusituille nettisivuille. Alkamassa on jälleen uusi Liiga-kausi 2017-2018 ja nyt Sinioranssien nettisivutkin ovat saaneet uuden ilmeen.

Sivuilta löydät helposti rekisteröitymislomakkeen ja toivommekin, että sekä kaikki uudet että myös vanhat jäsenet käyvät rekisteröitymisen tekemässä. Näin saamme kaikkien osoitetiedot päivitettyä.

Tänä vuonna lähetämme kaikille jäsenille kausi-infokirjeen ja jäsenkortin postitse kotiin. Lisäksi vanhat jäsenet saavat paketissa pipon jäsenlahjana ja uusille jäsenille tuttuun tapaan liittymislahjana Sinioranssien huivi.

Uusien sivujen myötä myös vieraspeleihin ilmoittautumista päivitetään. Etusivulta löydät linkin vieraspeleihin, josta löytyy tiedot kauden aikana tehtävistä vieraspelimatkoista. Sivuilta löydät lomakkeen, jolla pystyt reissulle ilmoittautumaan.

Yhtenä runkosarjan kohokohtana tulee olemaan marraskuussa järjestettävä hotellimatka Savoon. Yhteen viikonloppuun mahtuu siis kaksi vieraspeliä loistavassa seurassa. Tältä reissulta et halua jäädä pois!

Toivotetaan siis uusi kausi tervetulleeksi! Jatketaan siitä mihin viime kaudella jäätiin niin kaukalossa kuin katsomossakin.