Hämeenlinna away 27.9

Kauden ensimmäinen fanimatka järjestetään lauantaina 27.9 Hämeenlinnaan. Reissun hinta on 25€, johon sisältyy bussikuljetus ja seisomaliput. Ilmoittautumiset osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. seuraavan mallin mukaisesti: Oma Nimi, Puhelinnumero. Sähköpostissa tulee ilmetä myös reissun kohde. Viimeinen ilmoittautumispäivä on syyskuun alkuviikkoina.

SO:n tähänastisesti ainoa oma bussimatka järjestettiin viime keväänä juurikin Hämeenlinnaan. Se oli 4-1-tappiosta huolimatta paras reissu, jolla olen Tapparan mukana ollut. Se voittaa Kärpät-sarjan vierasvoiton ja Pelicans-sarjan katkaisun, sekä kaikki muut reissut, joilla olen ollut osallisena. Se ei voita niitä pelin takia, päinvastoin. Ottelu olisi voinut tehdä siitä runkosarjan masentavimman reissun. Mahtavaksi reissun tekivät ympäriltä löytyneet ihmiset, sekä hieno meteli Ritari-areenan parvella.

Syyskuun reissu tulee varmasti olemaan vielä hienompi, kun reissussa tulee olemaan suurempi massa ja meteli ylittää edellisenkin kerran desibelit. Ilmoittaudu siis ajoissa!

Muita vierasreissuja järjestetään kauden aikana taatusti useampia ja niistä tiedotetaan myöhemmin.

''Me tultiin teidän latoon laulamaan''