Kausiennakko

SINIORANSSEIN SILMIN

2013: Tappara-Ässät 2-4, Ässät Suomenmestari. 
2014: Tappara-Kärpät 3-4, Kärpät Suomenmestari 
2015: Tappara-Kärpät 3-4, Kärpät  Suomenmestari. 
 
 
2013-2015, Kolme piinavan tuskallista vuotta, jokainen kausi päättynyt hopeaan. Ajatuksissa käy varmasti, miten on mahdollista aina hävitä finaaliottelu. Kahtena vuotena peräkkäin se on tapahtunut urheilun kannalta hienoimmalla tavalla, Meidän silmillämme sillä karuimmalla tavalla. Kaikki murenee yhteen maaliin. Se on todettava että jääkiekko on maalintekopeli, se kumpi tekee enemmän maaleja voittaa, tässä tapauksessa Kärpät. 
 
 
Viime kautta muistellessa päällimäisenä tulee mieleen päävalmentaja Jussi Tapolan kiirastuli ja siitä selviäminen. Iltalehti, MTV Sport, Iltasanomat ja jopa Jatkoaika piti varmana että Jussi Tapola on saanut potkut päävalmentajan paikalta. Mediassa uutisoitiin ensin Jukka Jalosen tulosta, sitten Jatkoaika julkaisi varmana tietona Karri Kiven korvaavan Jussi Tapolan, kuinkas kävikään?   Kausi olisi ollut kuin satukirjasta, jos se olisi saanut arvoisensa päätöksen. Sitä jäämme odottamaan   
 
 
Sitten katseet tulevaan kauteen. Tuleva kausi tulee olemaan Tapparan kannalta erittäin tärkeä. Joukkueeseen on tehty iso nuorennusleikkaus ja enään maaliverkkoja ei venytä Palolan Olli, Jormakan Pekka tai hienoja gamesaveja ota Juha Metsola. Jokainen Liigaa seuraava, ymmärtää kuinka isoja menetyksiä kyseiset pelaajat voivat olla joukkueelle. Se sama vanha ja tuttu runko hajosi tulevalle kaudelle. Tuttuja pelaajia taistelee nyt eri joukkueissa, antaen siellä kaikkensa. 
 
 
SiniOranssit ovat saaneet erittäin paljon arvokasta palautetta, kiitos! Haluamme jatkaa periksiantamatonta työtämme C1 Seisomakatsomossa myös jatkossa ja toivomme näkevämme katsomon täysinäisenä, ihmiset SiniOranssien kaulahuiviin pukeutuneena, laulamassa ja huutamassa yhteiselle rakkaudelle, Meidän Tapparalle! 
 
 
Eiköhän jatketa tältä hyvältä pohjalta hymyssäsuin ja anneta joukkueelle se viimeinen rutistus että tämä vuosi olisi Meidän vuosi. 
 
 
Tervetuloa mukaamme niin kotipeleihin, kuin vieraspeleihin! Nähdään hallissa! 
 
 
"On sydän sininen, on sydän oranssi ja suuri rakkautemme Tappara" 
 
 
SiniOranssit, Pauli Pyötsiä.