Joulukuun hotellimatka

Perjantaina 4.joulukuuta klo 14.45, bussi starttaa kohti Kouvolaa Hakametsän jäähallilta, liigatulokas Kookoon vieraaksi. Ottelun jälkeen majoittaudutaan Hotel Turistihovissa, josta matka jatkuu seuraavana päivänä kohti Lappeenrantaa ja klo 17 alkavaa El Clasicoa! Paluu Tampereelle tapahtuu SaiPa-Tappara pelin päätyttyä.  Nyt siis mahdollisuus hypätä mukaan Sinioranssien ensimmäiselle hotellimatkalle!

 

Matka on K-18, ellei mukana ole täysi-ikäistä perheenjäsentä.

 

Matkan hinta on 94€.

 

Hintaan sisältyy kuljetukset, majoitus hotelli turistihovissa ja Liput otteluihin Kookoo - Tappara, sekä Saipa-Tappara.  

 

Sitovat ilmoittautumiset joko s-postilla osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai tekstiviestillä numeroon: 046 613 3508.

 

Tehdään tästä yhdessä mahtava reissu!

Kausiennakko

SINIORANSSEIN SILMIN

2013: Tappara-Ässät 2-4, Ässät Suomenmestari. 
2014: Tappara-Kärpät 3-4, Kärpät Suomenmestari 
2015: Tappara-Kärpät 3-4, Kärpät  Suomenmestari. 
 
 
2013-2015, Kolme piinavan tuskallista vuotta, jokainen kausi päättynyt hopeaan. Ajatuksissa käy varmasti, miten on mahdollista aina hävitä finaaliottelu. Kahtena vuotena peräkkäin se on tapahtunut urheilun kannalta hienoimmalla tavalla, Meidän silmillämme sillä karuimmalla tavalla. Kaikki murenee yhteen maaliin. Se on todettava että jääkiekko on maalintekopeli, se kumpi tekee enemmän maaleja voittaa, tässä tapauksessa Kärpät. 
 
 
Viime kautta muistellessa päällimäisenä tulee mieleen päävalmentaja Jussi Tapolan kiirastuli ja siitä selviäminen. Iltalehti, MTV Sport, Iltasanomat ja jopa Jatkoaika piti varmana että Jussi Tapola on saanut potkut päävalmentajan paikalta. Mediassa uutisoitiin ensin Jukka Jalosen tulosta, sitten Jatkoaika julkaisi varmana tietona Karri Kiven korvaavan Jussi Tapolan, kuinkas kävikään?   Kausi olisi ollut kuin satukirjasta, jos se olisi saanut arvoisensa päätöksen. Sitä jäämme odottamaan   
 
 
Sitten katseet tulevaan kauteen. Tuleva kausi tulee olemaan Tapparan kannalta erittäin tärkeä. Joukkueeseen on tehty iso nuorennusleikkaus ja enään maaliverkkoja ei venytä Palolan Olli, Jormakan Pekka tai hienoja gamesaveja ota Juha Metsola. Jokainen Liigaa seuraava, ymmärtää kuinka isoja menetyksiä kyseiset pelaajat voivat olla joukkueelle. Se sama vanha ja tuttu runko hajosi tulevalle kaudelle. Tuttuja pelaajia taistelee nyt eri joukkueissa, antaen siellä kaikkensa. 
 
 
SiniOranssit ovat saaneet erittäin paljon arvokasta palautetta, kiitos! Haluamme jatkaa periksiantamatonta työtämme C1 Seisomakatsomossa myös jatkossa ja toivomme näkevämme katsomon täysinäisenä, ihmiset SiniOranssien kaulahuiviin pukeutuneena, laulamassa ja huutamassa yhteiselle rakkaudelle, Meidän Tapparalle! 
 
 
Eiköhän jatketa tältä hyvältä pohjalta hymyssäsuin ja anneta joukkueelle se viimeinen rutistus että tämä vuosi olisi Meidän vuosi. 
 
 
Tervetuloa mukaamme niin kotipeleihin, kuin vieraspeleihin! Nähdään hallissa! 
 
 
"On sydän sininen, on sydän oranssi ja suuri rakkautemme Tappara" 
 
 
SiniOranssit, Pauli Pyötsiä. 

Vuosikokous

Sinioranssit ry:n vuosikokous pidetään Lahdesjärven ABC:llä torstaina 30.7 kello 18 alkaen. Tilaisuus on avoin kaikille yhdistyksen jäsenille. 


Ystävällisin terveisin:

Jarkko Salminen

Sinioranssit ry.

Hämeenlinna away 27.9

Kauden ensimmäinen fanimatka järjestetään lauantaina 27.9 Hämeenlinnaan. Reissun hinta on 25€, johon sisältyy bussikuljetus ja seisomaliput. Ilmoittautumiset osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. seuraavan mallin mukaisesti: Oma Nimi, Puhelinnumero. Sähköpostissa tulee ilmetä myös reissun kohde. Viimeinen ilmoittautumispäivä on syyskuun alkuviikkoina.

SO:n tähänastisesti ainoa oma bussimatka järjestettiin viime keväänä juurikin Hämeenlinnaan. Se oli 4-1-tappiosta huolimatta paras reissu, jolla olen Tapparan mukana ollut. Se voittaa Kärpät-sarjan vierasvoiton ja Pelicans-sarjan katkaisun, sekä kaikki muut reissut, joilla olen ollut osallisena. Se ei voita niitä pelin takia, päinvastoin. Ottelu olisi voinut tehdä siitä runkosarjan masentavimman reissun. Mahtavaksi reissun tekivät ympäriltä löytyneet ihmiset, sekä hieno meteli Ritari-areenan parvella.

Syyskuun reissu tulee varmasti olemaan vielä hienompi, kun reissussa tulee olemaan suurempi massa ja meteli ylittää edellisenkin kerran desibelit. Ilmoittaudu siis ajoissa!

Muita vierasreissuja järjestetään kauden aikana taatusti useampia ja niistä tiedotetaan myöhemmin.

''Me tultiin teidän latoon laulamaan''

 

 

 

Vieraspelimatkojen säännöt

- Alaikäiset ei koske alkoholijuomiin, eikä niitä myöskään alaikäisille tarjoilla! Säännön rikkomisesta saa varmasti jotain sanktioo.

- Bussissa annetaan kellonajat ja tiedot hallista poistumiseen. Näitä kun noudattaa niin ei jouduta turhaan odotteleen.

- Häiriökäyttäytymistä ei katsota hyvällä! Toistuva häiriköinti matkalla voi johtaa siihen, että kyseessä on juuri sinun viimeinen vieraspelimatka tässä porukassa.

- Lähtöaikaa noudatetaan AINA, ketään ei odotella varsinkaan Tampereen päässä.

- Matkan varrelta on mahdollista nousta kyytiin, mikäli siitä on erikseen jokaisen kanssa sovittu! Muussa tapauksessa bussi pyyhkäisee ohitse.

- Matkojen maksaminen bussissa EI ole mahdollista! Mikäli matkaa ei ole maksettu määräpäivään mennessä, ei sinulle ole lippua reissulle.

Sinioranssein silmin: kausiennakko

Kaikkialta saa lukea Nemon ja Rautakorven lähdöistä, sekä Tuukan paluusta. Näistä asioista käydään jatkuvasti kuumaa keskustelua ympäri nettiä ja jokainen tapparalainen on varmasti jo puuttunut kyseiseen vääntöön. Nyt voimmekin työntää nämä joukkueeseen liittyvät aiheet sivuun, ja keskittyä siihen, mihin voimme vaikuttaa, eli kannattajakulttuuriin.

Olen viettänyt pian kolme vuotta Sinioranssin perheen kanssa, eikä koskaan ole jännittänyt näin paljoa. Yhteisen rakkauden, Tapparan, jakava perheemme odottaa kasvua, monella muulla tapparalaisella. Perheemme on yrittänyt suurta lisäystä jo pitkään ja olemmekin onnistuneet siinä hiljalleen, mutta nyt olemme saaneet mahdollisuuden räjähdysmäiseen kasvuun muuttuneiden katsomojärjestelyiden myötä. Kesäinen odottaminen on tuonut mukanaan monia pelkoja. Kasvaako yhteisömme odotetusti? Muuttuuko identiteettimme radikaalisti? Näihin kysymyksiin emme saa vastausta ennen kauden alkua, joten voimme vain toivoa loistoa. Onneksi kuitenkin onnistunut katsomokokeilu ja yleinen innostus uusia järjestelyitä kohtaan lupaavat hyvää tulevaisuutta.

Kun muistelen näitä vuosia ryhmämme kanssa, näen kolme pettymykseen päättynyttä kautta. Ryhmämme on historiansa aikana kokenut jo kaksi kirvelevää finaalitappiota, joista kuitenkin selvisimme yhteisömme avulla. Olemme aina palanneet katsomoon entistä vahvemmalla kokoonpanolla. Palaamme siis jälleen entistä leveämmällä kokoonpanolla, mutta kesän aikana täytyy olla hereillä. Ryhmän kasvattaminen jopa sadalla hengellä on vaikeaa, joten mahdollisia ääneenkannattajia on houkuteltava katsomoon aktiivisesti.

Muistellessani löydän myös paljon positiivista. Voiton ja onnistumisen hetket jäävät muistoihin varmasti koko iäkseni. En unohda koskaan kevään 2012 taistelua playoff-paikasta. Kauden loppuhetkillä koko tapparalainen yhteisö oli täynnä uskoa joukkueeseen, joka taisteli hienosti. Muistan myös keväiden 2013 –ja 14 playoffien voitokkaat ottelut, joissa seisomakatsomo oli ahtaimmillaan ja tuntemattomat ihmiset muuttuivat hetkessä parhaiksi ystäviksi. Näistä hetkistä tässä kaikessa on kyse, enkä toivo yhdellekkään kirvesrinnalle kohtaloa, jossa jää tästä paitsi.

Voi olla, että yhtä onnistumista edeltää kymmenen pettymystä, mutta tuo ainoa onnistuminen tuntuu hyvältä pitkään. Voi olla, että tuleva kausi päättyy jälleen pettymykseen, mutta yksikin voitto kaudessa on kausikortin arvoinen.

Kausi alkaa 6.8 harjoitusottelulla Ilvestä vastaan – viime kausi päättyi tappioon, me emme anna tulevan alkaa vastaavalla.